Croazieră pe Dunăre din Orșova

Pe Dunăre deplasarea se face cu șalupa. Două șalupe rapide te așteaptă pregătite de acțiune, la debarcaderul situat, in Orșova,la numai câțiva metri de Banca Transilvania.Domnul Nicu, un personaj simpatic si destul de vorbăreț, care știe uimitor de multe lucruri despre locurile pe care le veți vedea, vă va fi ghidul pentru două ore, cât durează o plimbare obișnuită in Cazane.

Trebuie să știi că dacă tu si prietenii tăi vreți ca programul sa fie diferit puteți cere asta și de cele mai multe ori dorința vi se poate îndeplini.
Fii pregătit să simți ceva nou, care iți va pune la încercare simțurile asa cum nu s-a mai întamplat înca. Și să simți gustul apei devenită o pulbere extrem de fină care iți va biciui fața.

Vârful șalupei se va ridica in sus și tu vei simți cum adrenalina crește odată cu viteza. Poți să strigi, să chiui, să te bucuri de libertate, pentru că vei fi cu adevărat liber pe o distanță de 43 de kilometri, cât măsoară traseul Orșova Cazane.

One thought on “Croazieră pe Dunăre din Orșova

  1. Anca

    Excursia pe Dunăre a fost memorabilă. Domnul Nicu şi familia dânsului sunt nişte oameni extraordinari! Recomand cu toată caldura!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>